${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: ערן שרויטמן נכנס למטבח של טפאו

שרויטמן יוביל את מטבחי המסעדות. וגם: קפה אסקוט נפתח בשדרות רוטשילד, קלואליס עוברת לג'ינס, עומר מילר מתארח בסטודיו פיינקוק ועוד

תגובות

קבוצת אונמי מתחדשת, החל מהשבוע, באחד מהשמות המסקרנים ביותר במטבח הישראלי בשנים האחרונות - ערן שרויטמן (לשעבר מסעדת אורקה). שרויטמן מוביל כעת את המטבחים של טפאו תל אביב והרצליה והדבר הראשון שעשה עם כניסתו לתפקיד הוא רענון התפריטים. בהמשך, שטרויטמן יוביל גם את המסעדה החדשה שתקים הקבוצה בקרוב. בין המנות החדשות שיצר לתפריט: פינצ'ו אלקצ'ופה - לחם קלוי עם ארטישוק ואיולי, פרמז'ן וטיפות שמן כמהין (24 שקלים); קסו פריטו - גבינת עיזים של משק קורנמל מטוגנת בפנקו ומוגשת על סלט אייסברג (22 שקלים); ססינה - ירך בקר בכבישה ביתית (28 שקלים); קרפצ'יו ברמונדי עם שמן זית, פיסטוקים קלויים, סירופ סלק ושמן כמהין (40 שקלים); פולפו א לה פלאנצ'ה- תמנון בסגנון טפאו (38 שקלים) ומנות נוספות. המנות החדשות שולבו בתפריט הקיים של טפאו לצד מנות הדגל ואליהן הצטרפו מגוון מנות ספיישל של שטרויטמן, שיוצגו על הלוח במסעדות.

פינת הבריאות: ערבים טבעוניים ונטולי גלוטן בקוצ'ינה תמר במסגרת סדרת המפגשים האיטלקיים "שף ליום אחד", בה מארחת השפית תמר כהן צדק מקוצ'ינה תמר חובבי בישול מדי שבוע, יתקיימו בשבועיים הבאים שני ערבים שיוקדשו למנות ללא גלוטן ולאוכל טבעוני. ביום שני, 23.7, יתארח דביר בר, עורך המגזין הגאה F/O/D, וביחד יכינו תפריט שלם ללא גלוטן. בשבוע לאחר מכן, 30.7, יתארח רני רותם, גרפיקאי ונטורופאת שמתמקד בבישול טבעוני, שיציע פרשנות מיוחדת למטבח האיטלקי.

מבטיחים גם שוקו ולחמניה. עומר מילר (צילום: מנחה נופה)

*#