אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: פרויקט הקינוחים המוגזמים של עומר מילר

טרייפל קציפת במבה, מוס שוקולד בגנאש וטראפלס לוטוס - זה התחיל בחמישה קונדיטורים שהשתעשעו במאפייה החדשה ונגמר בפרויקט קינוחים מושחתים במיוחד. הכירו את היוזמה המוגזמת של עומר מילר

תגובות

הטמפרטורות יורדות, הערבים והלילות כבר קפואים למדי, ועם המעלות החד ספרתיות מגיע אצל כולנו החשק למתוקים ושוקולדים, שיחממו לנו את הגוף ואולי גם ירפדו קצת את הבטן. השף עומר מילר, מבעלי מסעדות חדר אוכל ושולחן, הבין כנראה את מצוקת המתוקים, ורתם את הקונדיטורים של שתי מסעדותיו כדי למצוא עבור גרגרני החורף את הפתרון המושלם. המטרה: להפוך את סופי השבוע החורפיים לחגיגה של סוכר, פחמימות ושוקולד. האמצעים: כשרים ומושחתים במיוחד. לפני כחודשיים, צוות הקונדיטוריות של המסעדות התאחד להקמת קונדיטוריה ומאפייה ענקית במטבח של חדר אוכל, ממנה הם משגרים קינוחים, לחם וגלידות גם לשולחן. רביעיית הקונדיטורים, כפיר שמגר, הילי גרינברג, אלון שבו ומיכל עמרם, חברו אל חליל זוערב, אופה הלחם, ויחד עמלו על קולקציית קינוחים חדשה, מעניינת ומושחתת במיוחד. "הם הצוות המוכשר והאהוב שהופך את הפנטזיות שלי למציאות ומצליח אפילו לחדש לי מלאי פנטזיות חדש פרי יצירתם", מספר מילר על הנפשות המבצעות את תשוקותיו המתוקות.

לעיתים דיאטה היא לא הבחירה הנכונה. הקינוחים של עומר מילר (צילום: עומר מילר)

המשמעות של כל חגיגת הפרגון המתוקה הזאת, היא הפרויקט המבורך "קינוחי סופ"ש", במסגרתו, בימי חמישי ושישי החל מ-19:00 ובמשך כל יום השבת יוגשו בשתי המסעדות קינוחים מיוחדים, מוגזמים ומושחתים, שמתאימים לזוג גרגרנים או יותר. חלקם יזכירו לכולנו טעמי ילדות נשכחים מהתקופה הטרום דיאטתית וחלקם יתחלפו מדי שבוע, כדי שלא ישעמם. בין הקינוחים בחדר האוכל אפשר למצוא (זה הזמן לשבת) טרייפל קציפת במבה וחמאת בוטנים, טארט קציפת תות ואוכמניות בהרכבה אישית ומוס שוקולד בגנאש שוקולד חם וטראפלס לוטוס. הטבעונים לא יקופחו, ויוכלו לספק תאוות עם מוס פירות יער טבעוני.

בסופי שבוע הקלוריות שוקלות פחות. פירמידת פנקייקס עם שוקולד (צילום: עומר מילר)

בשולחן, לעומת זאת, יככבו פירמידת פנקייקים, שוקולד חם, מייפל וקצפת, עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית, קציפת צ'אי וקרמל מלוח ומילפיי אננס עם מקרון אפרסק. גם פה לא נפקד מקומם של הטבעונים, והם יפונקו במוס שוקולד עם נגיעות זהב טבעוני. בשבוע הקרוב יצטרפו לפרוייקט המושחת גם טרייפל מיץ פטל ועוגת ביסקוויטים מטורפת. מחיר הקינוחים יעמוד על 35-45 שקלים למנה, ואלפי קלוריות פר משתמש יחיד ומאושר.

*#