חדשות אוכל: החינקלי והצ'יבורקי פושטים על עיר הבירה

משהו טוב קורה למטבח הגאורגי, והוא ממשיך להתפשט עם בר אוכל חדש שמכיר לחך הישראלי לא רק את נפלאות הבצק, אלא גם תבשילי בשר אותנטיים. אנשי השרון והמרכז יכולים להתנחם באיטלקית חדשה עם בצקים מושקעים ויין שמכינים בחצר האחורית

גיל גוטקין, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
גיל גוטקין, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ