${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יפן זה כאן: סניף חדש לאוקינאווה בלבונטין

יותר מעשור לאחר פתיחת הסניף בנווה צדק מתרחב הסושי בר אוקינאווה למתחם גן החשמל. בתפריט - סושי, המון סושי, וגם קצת מנות יפניות עם טוויסט ישראלי

תגובות
מתחדשים. סושי של אוקינאווה
אפיק גבאי

בשורה משמחת לחובבי הסושי בכלל, ולחובבי מסעדת אוקינאווה בפרט – סניף חדש של הסושי-בר נפתח בימים אלה בלבונטין, אח קטן לסניף האם שבנווה צדק. בכך מצטרף אוקינאווה להירו ראמן של אהרוני, שלא נבהל מעבודות הרכבת הקלה באזור, והחליט להמר על המתחם הקולינרי הבא. התפריט כאן דומה באופיו לסניף ברחוב שבזי, ומתרכז בסושי על כל צורותיו, לצד מנות צמחוניות טבעוניות.

» הראמן של אהרוני מגיע למרכז תל אביב
» בר האוכל החדש והמסקרן של בית תאילנדי
» מה מחכה לכם בשוק רוטשילד אלנבי?
» המתחם שמביא את אמריקה לתל אביב
» ארוחת הבוקר החדשה של שוק צפון

כבר רעבים? קבלו טעימה – בגזרת הסושי יציעו לכם "איילנד רול" - רול אינסיידאאוט של 6 יחידות במילוי שרימפס טמפורה, אספרגוס ומלפפון במעטפת אבוקדו וצלופח בטריאקי מצומצם (48 שקלים); "סמוראי רול" - רול אינסיידאאוט 6 יחידות במילוי סלמון, אבוקדו ועירית במעטפת טונה אדומה, בס ואיקורה (46 שקלים); סוויט דרים (טבעוני) - אושינקו וקנפיו, שיטאקה ובטטה במעטפת אבוקדו ובטטה ( 34 שקלים); ציראשי סושי -  מבחר דגים נאים ופירות ים, ביצי סלמון, טמאגו, שיטאקה, מלפפון, בצל ירוק ושבבי נורי, על מצע אורז סושי (76 שקלים).

באווירה תוססת. רול של אוקינאווה
אפיק גבאי

אם אתם לא בעניין של אורז, אצות ודגים (וסך הכל חבל שאתם לא), מגישים באוקינאווה מנות מהמטבח היפני, עם טוויסט שיעשה אותן חביבות לחך המקומי. כך למשל "אוקינאווה אוסוזוקורי" - פרוסות דקות של סשימי סי בס בזיגוג פיש סוס לצד קרם בזיליקום תאילנדי, רוטב יוזו תפוזים, טבעות צ'ילי וצנון מוחמץ (45 שקלים); "אבי קראנץ" - שרימפס קצוץ מתובל במיונז יפני וטוביקו ירוק מונח על ריבועי אורז פריכים (46 שקלים); מרק "קטצ'ו אודון" - אטריות אודון יפניות, בקצ'וי, דייקון כבוש, ביצה רכה, חזה עוף בפנקו או שרימפס בטמפורה ותערובת תבליני טוגראשי (48 שקלים);  "קלאמרי קנזורי"  - קלאמרי מושרה במשחת פלפלים יפניים חריפים ויוזו אשר נצרב בגריל לוהט ומוגש לצד פלח לימון (46 שקלים); מנת פועלים יפנית - קערת אורז, שוק ברווז צלוי, דייקון מוחמץ, באקצ'וי חלוט, בצל ירוק , צנון כתוש ואונסן טמאגו (52 שקלים); Crispy Rice Cake (טבעוני) - עוגת אורז שומשום קריספית במילוי פטריות וג'ינג'ר, טבולה בסויה מתוקה (45 שקלים).

יפני שישראלים אוהבים. אוקינאווה
אפיק גבאי

מסעדת אוקינאווה היא אחת ממסעדות הסושי הוותיקות בתל אביב, ופועלת כבר למעלה מעשור. "הבנו שהגיע הזמן לשלב בין המטבח היפני המוקפד לשמחה, לתעוזה ולסגנון אירוח עדכני ומשוחרר ויצרנו ביחד את 'אוקינאווה' בלבונטין שבמתחם גן החשמל", מסבירה רעות גרשוני, מבעלי אוקינאווה. "אנחנו מאמינים שהחוויה החדשה תשבה את ליבם של לקוחות 'אוקינאווה' הותיקים, כמו את ליבם של קהלים חדשים שיכירו אותנו לראשונה".

אוקניאווה לבונטין – רחוב לבונטין 11, מתחם גן החשמל, תל אביב

*#