בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש לכם רק שלוש שעות לאכול את הטארטלטים הכי יפים בארץ

שני הקונדיטורים הנחשבים - נטלי לוין ואלון שבו, חוברים יחד לאירוע בו יגישו טארטלטים קטנים ומשוגעים. זה יימשך רק שלוש שעות

תגובות
הטארטלטים של נטלי לוין ואלון שבו
נטלי לוין

נדמה שלאחרונה אי אפשר לברוח יותר מהמושג "פופ אפ". לאן שלא הולכים ובאיזה תחום שלא בוחרים, נמצא ודאי איזה "פופ אפ" שבדיוק מתרחש. פופ אפ, רק נסביר, הוא אירוע קצר וחד פעמי במיקום משתנה. נשמה שהתופעה ההולכת והמתרחבת תופסת תאוצה בעיקר בעולמות האוכל, כשיותר ויותר שפים וקונדיטורים לקוחים בזה חלק. לא עוד מסעדה שצריך ביורוקרטיה וכאבי ראש עבורה, אלא אירוע חד פעמי תחום בזמן ואפוף בבאז שמותיר את הקהל עם רצון לעוד.

זה למשל המקרה של הקונדיטורים אלון שבו ונטלי לוין (הוא שף קונדיטור ומנחה סדנאות אפייה, היא קונדיטורית על ובעלת הבלוג המצליח עוגיו.נט). שני הקונדיטורים שסוחבים אחריהם עשרות אלפי עוקבים (אם לא מאות) בשלל הרשתות החברתיות נכנעו בשיאו של החורף ללחץ הקהל ויצרו ערב חד פעמי, עם כמה מן היצירות שמאפיינות כל אחד מהם. ההצלחה הפתיעה גם אותם. תוך מספר דקות חוסלו מאות הקינוחים שהוצעו לציבור ורבים נותרו עם הלשון בחוץ, תרתי משמע. בעקבות ההצלחה המסחררת, כשהם דבקים ברצון ליצור ערבים ספורים בלבד לאורך השנה,  חוברים השניים בשנית לפופ אפ מתוקים מטורלל, שהפעם יוקדש כולו לטארטלטים במילויים יצירתיים, קלאסיים וגם פחות שגרתיים, כמיטב חיבתם לפטיסרי הצרפתית.

הערב (ה-17 למאי) ייפתח הפופ אפ לכמה שעות בלבד עם טארטלטים צבעוניים במגוון מילוים, כמו אננס ובזיליקום, פיסטוק, מרציפן ושוקולד, קפה, פבלובה, עגבניות ירוקות וליים ועוד (25-35 שקלים).

המכירה תהיה פתוחה לקהל הרחב בין השעות 17-20 והיא תתקיים במקביל למסיבת תה מסורתית במועדון ניין רומס ביפו. במסיבת התה, אשר תתקיים במקום בשני סבבים והיא כרוכה בהזמנה מראש ובתשלום נפרד (סבב בשעה 14:00, סבב שני בשעה 17:00) יוגשו קינוחים קטנים של שבו ולוין, לצד כריכונים ומשקאות, כמיטב המסורת האנגלית. לאור הניסיון בעבר, לא בכל יום רואים וטועמים כאלו דברים. רוצו.

ניין רומס, יפת 32, יפו. פרטים נוספים כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו