${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יונתן רושפלד סוגר עוד מסעדה

קבוצת קפטן קארי ויונתן רושפלד הודיעו על סגירתה של מסעדת ג'ונתן פוד קלאב, שנפתחה רק בפברואר האחרון על חורבותיה של הרברט סמואל בתל אביב

תגובות
נפרד מהחלל המיתולוגי. יונתן רושפלד
איליה מלניקוב

פחות משנה מאז נפתחה, והנה מסעדה מדוברת נוספת מצטרפת לגל הסגירות בתל אביב - הפעם זוהי ג׳ונתן פוד קלאב של השף יונתן רושפלד שתסגור את שעריה עוד השבוע. 

» לביקורת מסעדת ג'ונתן פוד קלאב
» חדשות אוכל -  כל המסעדות וההמלצות לימים הקרובים
» תכירו את ק
פה סמדר המחודש
» ארוחות בוקר מומלצות בירושלים

הרבה תהפוכות עברו בשנים האחרונות על השף המוערך יונתן רושפלד, שסגר מספר מסעדות לאורך חיו המקצועיים. אחת מהן היא מסעדת הרברט סמואל התל אביבית של קבוצת עדיף לייף סטייל - ממנה התנתק כבר בשנת 2015 . כעבור כשנה החליט השף לחזור לחלל המיתולוגי של הרברט סמואל, ולפתוח בו יחד עם קבוצת קפטן קארי מסעדה בה יגיש את האוכל המהוקצע שלו באווירת נייס דיינינג נעימה. בתחילה נקרא המקום מיסטר קומאר, שתיפקד כחלל לאירועים קטנים מספר ימים בשבוע, עד שהוחלט להפעילו כשמסעדת שף של ממש שפועלת באופן קבוע מידי ערב -  כך הושקה בפברואר האחרון ג׳ונתן פוד קלאב (לביקורת עכבר העיר בג'ונתן פוד קלאב).

אוכל מושקע באווירה אינטימית. מנה בג'ונתן פוד קלאב
איליה מלניקוב

במקביל להודעת הסגירה, נמסרו מקבוצת קפטן קארי ורושפלד גם חדשות חיוביות -  הרשת ההודית הקלילה (לה סניפים בשרונה מרקט ודיזנגוף 149) , עתידה להתרחב בקרוב עם סניפים חדשים, ואפילו לחצות את גבולות ישראל הקטנים.

יונתן רושפלד: "מאוד אהבתי לבשל בחלל שלי עבור מי שבא לסעוד ולהתנסות יחד איתי בשילובי טעמים מעניינים. אבל טעמים זה לא מספיק והעלויות התפעוליות הן גבוהות ליצירת אוכל שכזה. בעולם הדיגיטלי המהיר ניתן לעשות גם אוכל טעים כפי שיצרתי בקפטן קארי. כשהייתי בדנמרק השבוע וביליתי שם הרגשתי שיש שני קצוות בעולם הזה: אוכל אינטימי ומולו אוכל quick casual שאינו דורש את המגע שדורש הבישול האינטימי. אני מחפש כמו כל אמן את המקום האינטימי הזה לבשל עבור הסועדים שלי".

*#