"דוחה! מעולה!": גלידת מיונז חדשה מערערת את שפיות הגולשים ברשת

גלידה חדשה של גלידרייה סקוטית שמתמחה בטעמים מוזרים במיוחד, הצליחה להוציא את הרשת משלוותה. השאלה היא האם אנחנו בפתחו של עידן רווי גימיקים חדשים ושנויים במחלוקת או שזה דווקא יכחיד אותם?

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ

יש המצאות שמשנות סדרי עולם, יש שהתבררו כמחוללות אסונות, ויש כאלה שהן כל כך מיותרות שתמיד יהיו מי שיחשבו שהן בכלל גאוניות. הגלידה החדשה שהוכרזה בשבוע שעבר בסקוטלנד משתייכת לזרם השלישי של ההמצאות, ובימים האחרונים היא מפצלת את הרשת לשניים – אלה שנרגשים מההכרזה על 'גלידת מיונז' ואלה שמעוניינים להקיא ממנה. הגלידרייה הסקוטית אריסטן, שידועה בטעמי הגלידה המוזרים/נועזים שלה (מי אמר גלידת משקה אנרגיה או גלידת סיידר אלכוהולי?) הכריזה השבוע על הטעם החדש שהוא למעשה שילוב של גלידת וניל עשירה עם הממרח המבוסס ביצים.

קייל ג'נטלמן, מבעליה של הגלידרייה, הכריז כי יצר את הטעם החדש בשל "אהבתי למיונז". למרות שג'נטלמן סיפר ל'אינדיפנדנט' שהלקוחות שניסו את הטעם החדש דווקא התלהבו ממנו, התגובות ברשת היו קיצוניות הרבה יותר ונתו בבירור לשלילי. "אני מעדיף למות מאשר לטעום גלידה כזו", כתב גולש אחד, "אף פעם לא אבין את הסקוטים האלה", חיזק אותו אחר. 

אם אתם רוצים לטעום כדי לנחור בבוז על היומרה, או כדי להגשים חלום ישן אודות מיונז בגביע, כרגע תוכלו לעשות זאת רק בפאלקירק, עיירה קרובה לאדינבורו. אך בימים אלה בה הגלידה מגלה בכל יום טעם חדש ושובר מוסכמות (מי אמר גלידה בטעם מלפפון חמוץ ועוד לא קיבל?), ימים בהם "שוקו או וניל" נראה ארכאי, תמיד ניתן לסמוך על יצרני הגלידה שימציאו לנו משהו הרבה יותר שנוי במחלוקת מגלידה בטעם ביצים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ