בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קריאת כיוון? ניר צוק פותח מסעדת פופ אפ בניו יורק

במסגרת מבול השפים הישראלים שבודקים את העיר ניו יורק, גם השף ניר צוק מגשש באמצעות מסעדה זמנית שיפתח בתפוח הגדול

2תגובות
ניר צוק במסעדת מאפו
מקס מורן

האם גם השף ניר צוק בדרך לניו יורק? אחרי אורי שפט, מאיר אדוני ואייל שני שכבר תקעו פה יתד, ניו יורק צפויה לקבל בקרוב כמה שמות ישראלים נודעים שמעוניינים לקחת חלק בקלחת. כעת הגיע תורו של ניר צוק.

בניגוד לשני ולאדוני שנכנסו עמוק לעסקי האוכל בניו יורק, צוק יעשה זאת בהדרגה. השף יפעיל בקרוב מסעדת פופ אפ באפר ווסט סייד ולדבריו, ייתכן שבשלב מאוחר יותר יוחלט ללכת על פרויקט גדול יותר של פתיחת מסעדה קבועה. הכל תלוי קבלת הפנים הניו יורקית. כנראה. לפי צוק, הרעיון לפתיחת מסעדת הפופ אפ (כינוי למסעדה זמנית) היה של יזמית ניו יורקית שביקרה בישראל לפני כשנתיים ואכלה אצל צוק. יזמית הפופ אפ היא אורלי גוטסמן המייסדת של “Blends by Orly” (שמשווקת תערובות קמחים ללא גלוטן העשויות מדגנים עתיקים). גוטסמן הציעה לצוק לבוא לניו יורק לבחינת הקרקע.

השף ניר צוק במסעדת מאפו
מקס מורון

השף הישראלי ביקר באחרונה בניו יורק כדי ללמוד את השוק, העיר וחומרי הגלם שלה. לאחרונה, התרבו בניו יורק אירועי פופ אפ קולינריים, בעקבות הגידול במספר השטחים המסחריים הרבים בעיר שעומדים בימים אלה פנויים בעקבות המשבר בו נמצאת הקמעונאות העולמית, ומחירי הנדל"ן הגבוהים. המצב הזה יוצר הזדמנויות לחנויות ומסעדות פופ אפ לנסות רעיונות חדשים ולבדוק היתכנות, לפני שרצים על פרויקט גדול ויקר כמו פתיחת מסעדה קבועה.

מסעדת הפופ אפ של צוק תיפתח בשדרות קולומבוס פינת רחוב 83 באמצע חודש נובמבר הקרוב בשטח בו פעלה מסעדת בייגלס. לדברי צוק, שאישר את הפרטים יוגש במסעדה אוכל ים תיכוני "מדליק ומאוד אישי".

צוק נודע בעבר בעקבות מתחם מסעדותיו היפואי ובו פעלה מסעדת הדגל שלו - קורדליה שנסגרה בשנת 2016 אחרי 17 שנות פעילות וכן הביסטרו נועה. כיום מפעיל צוק את המסעדה הכשרה מאפו בתל אביב, הוא בעל קייטרינג ומארח לארוחות שף אצלו בבית ביפו העתיקה. "לכל שף יש חלום שתהיה לו חווה שבה יגדל את הירקות והפירות שלו, שיהיה לו קרוב משפחה קצב ושתהיה לו מסעדה בניו יורק", אמר צוק בתגובה.

מסעדת הפופ אפ של צוק תיפתח לא הרחק מהסניף השני של המזנון שמתוכנן להיפתח גם הוא בשדרות קולמבוס בחודשים הקרובים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו