חדשות האוכל |

איפה תמצאו לחם שיפון דני כהה ודחוס כמו שצריך?

וגם: מסעדה צמחונית שהיא גם בר קוקטיילים עם תפריט ג'ין וטוניק יצירתי, המסעדה שתמלא את החלל של "ננוצ'קה" ומטבח שף בלקני-עדכני לשף איל לביא - כל החדשות הקולינריות שצריך לדעת

רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ככרות לחם שיפון ומחמצת במאפיית "פיקה"
המקום למצוא בו את לחם השיפון הדחוס והטוב שחיפשתם, פיקה צילום: גלית דויטש

תגובות