בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מוסד ההמבורגרים הוותיק בראשון לציון נסגר אחרי 14 שנות פעילות

מסעדת "מיטבול" שהקדימה את גל ההמבורגרים המוגזמים בארץ, נסגרה בסוף השבוע אחרי 14 שנות פעילות

4תגובות
ההמבורגר של מיטבול
דן פרץ

ביום שני האחרון, לפני כשבוע, נסגרה מסעדת המיטבול, מסעדה שהייתה מראשונת המוסדות של עסקי ההמבורגרים וסימנה כבר לפני שנים את ראשון לציון כיעד קרניבורי מובהק. במרכז התפריט חגגו מיום היווסדה שלל המבורגרים מושחתים עוד לפני שזה היה אופנתי להגיש אותם במשקלים בלתי אפשריים.

מיטבול נפתחה בשנת 2004 כדוכן למכירת המבורגרים באזור התעשייה הישן של ראשון לציון. אחרי חמש שנים מוצלחות התרחב הדוכן והפך למסעדה שבעצמה התרחבה ברבות השנים. מיטבול הייתה שם לפני כולן, עוד כשהחלה כמקום קטנטן עם 20 מקומות ישיבה אבל ההתלהבות של  הפודי'ס המקומיים, כתבות מפרגנות מיום הפתיחה, יחד עם התורים הארוכים שהשתרכו בכניסה, כל אלו גרמו לבעלים לחשב מסלול מחדש ותוך זמן קצר נפתחה בצמוד לסניף המקורי מסעדה גדולה בהרבה שהכיל למעלה מ- 100 מקומות ישיבה.

נתח במסעדת מיטבול
עדין גור

במובנים רבים, מיטבול הייתה חלוצת הסגנון המושחת והנהנתני שהגיע לשיאו בשנים האחרונות עם פתיחתן של יומנגוס, אמריקה בוגרס, גורדוס, הפרוזדור, מורדן בר, בורגר סאלון ואחרות.

בין הלהיטים בתפריט היו ברוסקטות סינטה כבושה, פטה כבד עוף עם ריבת בצל, אסאדו עגל, המבורגר צ'יפוטלה חריף, איפון שהוא המבורגר בקר עם אווז מעושן, פרמז'ן וביצת עין, סלופי ג'ו וכמובן ה"נוק אאוט", דאבל המבורגר כבש וצ'יפוטלה במשקל כבד עם ביצת עין, קונפי שום וגבינת עיזים.

בהודעה שפורסמה בעמוד הפייסבוק של המסעדה וגררה מאות תגובות, נכתב "מאז 2004 אנו מעניקים לכם חוויה מיוחדת, כזו שהשקענו בה את כל תשוקתנו. בצער רב, אנו מודיעים שהמסעדה נסגרה, נקווה שבעתיד נוכל להעניק לכם חוויות חדשות. תודה רבה לכל עשרות אלפי הסועדים שביקרו אותנו לאורך השנים, הרעיפו עלינו אהבה וחזרו שוב ושוב לבית נוסף שהעניק חוויות משפחתיות, עסקיות, זוגות שהציעו נישואים, חגיגות יום הולדת ושאר אירועי חיים משמחים. תודה לכל העובדים בעבר ובהווה שהשקיעו אנרגיה בלתת את השירות הטוב ביותר והמנות הטעימות ביותר. בלעדיכם כל זה לא היה קורה".

וזה מה שחשב עליהם עומר שוברט, מבקר האוכל שלנו



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו