מסעדות בצל קורונה |

האם גל קריסת המסעדות מעיד על כך שיש יותר מדי בתי אוכל בישראל?

כשעוד ועוד עסקי מזון קורסים, במגמה שהתחילה זמן רב לפני שהגיע נגיף הקורונה, עולה שאלה חדשה שהתשובה לה ברורה מאוד לחלק מהעוסקים בתחום. כתבה שלישית בסדרת תמונת מצב המסעדות

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ג'קו מאכלי ים
ג'קו מאכלי ים. לא נסגרה בגלל הקורונה, אבל היא כן "טרפה את הקלפים"צילום: רמי שלוש

תגובות