עוגמת הבייגלה: לתעשיית הבייגלה הישראלית יש עוד לאן להתקדם
"מאיר בייגל" עשו דבר מבורך ונועז וניסו לצקת תוכן מקומי לארבעה טעמים חדשים. אבל מי שטעם בייגלה מתובלים מעבר לים יודע שהתוצאה קצת פושרת. האם זה המקסימום שניתן להגיע אליו?
אם שאלתם את עצמכם, מה ההצדקה בעצם של המפעל הציוני? למה התרסקנו פה, על הגבעות הקירחות האלה, עם הכיבוש הזה, עם החפפנות הממארת, השירותים המלוכלכים, התוקפנות, טיסת השוקולד, הכנף של הסבנה. עכשיו נמצא טעם לכל זה: בייגלה ישראלי.

דני בר-און | חדשות האוכל
כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם
כתבות מומלצות

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?

"להכריח מישהי להשלים היריון ולראות את התינוק שלה מת - זו אכזריות"
"הייתי בהפרשת חלה ואני המומה. יש כאלה שמצטטים את אביב אלוש"

"הלב לא נתן לי לבחור משהו אחר": ערן זהבי חתם במכבי תל אביב
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי