עוגמת הבייגלה: לתעשיית הבייגלה הישראלית יש עוד לאן להתקדם

"מאיר בייגל" עשו דבר מבורך ונועז וניסו לצקת תוכן מקומי לארבעה טעמים חדשים. אבל מי שטעם בייגלה מתובלים מעבר לים יודע שהתוצאה קצת פושרת. האם זה המקסימום שניתן להגיע אליו?

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דני בר-און
דני בר-און

אם שאלתם את עצמכם, מה ההצדקה בעצם של המפעל הציוני? למה התרסקנו פה, על הגבעות הקירחות האלה, עם הכיבוש הזה, עם החפפנות הממארת, השירותים המלוכלכים, התוקפנות, טיסת השוקולד, הכנף של הסבנה. עכשיו נמצא טעם לכל זה: בייגלה ישראלי.

דני בר-און

דני בר-און | חדשות האוכל

כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם

כתבות מומלצות

ג

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

ארוחה של מקדונלד'ס. המגמה הכללית של השמנה לא יכולה להיות מיוחסת רק להתנהגות של הפרט, אלא גם לסביבה שבה כולנו חיים

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?

טרייסי מילר ובעלה טוד בביתם בפיטסבורג, החודש

"להכריח מישהי להשלים היריון ולראות את התינוק שלה מת - זו אכזריות"

מנאייכ עונה 2
סדרות
טלוויזיה
טלויזיה
טלביזיה

"הייתי בהפרשת חלה ואני המומה. יש כאלה שמצטטים את אביב אלוש"

ערן זהבי במדי מכבי תל אביב. הוא חוזר

"הלב לא נתן לי לבחור משהו אחר": ערן זהבי חתם במכבי תל אביב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ