המסע של מייקל סולומונוב בעקבות אוכל הרחוב הישראלי מסעיר את אמריקה
השף שזכה באוסקר של האוכל האמריקאי יצא למסע בספר חדש בעקבות הפלאפל, החומוס והסביח הטובים של ישראל שיחדש אפילו לישראלים
מייקל סולומונוב השף והבעלים של מסעדת זהב בפילדלפיה עשה ב-2017 היסטוריה כאשר זכה בפרס אגודת ג'יימס בירד, האוסקר של האוכל האמריקאי כשף הטוב ביותר בארצות הברית. זו היתה הפעם הראשונה שבה שף שמבשל אוכל ישראלי זוכה בפרס הגבוה ביותר של עולם המסעדנות האמריקאי. שנה קודם לכן זכה סולומונוב בשני פרסים אחרים. אגודת ג׳יימס בירד העניקה לו את פרס הראשון על ספר הבישול הטוב ביותר של השנה והשני בעבור ספר הבישול הבינלאומי הטוב ביותר על "זהב" וציינה אותו כמעניק חוויה לקורא שמחברת אותו לאוכל הישראלי.
כתבות מומלצות

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות
במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

נבחרת הנוער בכדורגל עלתה לחצי גמר היורו, ולראשונה גם למונדיאל
האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?
מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי