אלטה: יש עוד מקום לאכול בו מול הכנרת

אלטה, מסעדת דגים ופירות ים חדשה, היא שחקנית חיזוק נוספת שמצטרפת למגרש הקולינרי מסביב לכנרת. רק אל תצפו למושט בטחינה

ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

רצינו בכל מאודנו לספר על תחייה, על אוצרות קולינריים שרק מחכים לקהל הרחב להתגלות, על רוח חדשה שנושבת, אבל נודה על האמת - בכל הקשור לקולינריה (ועמוק בפנים נדמה לנו שלא רק בתחום הזה) העיר טבריה דועכת. מה שהייתה יכולה להיות עיר תיירותית נפלאה, אחת מהריביירות היפות בישראל, הלכה והתחרדה כשמעט המקומות הטעימים שפעלו בה ממילא נסגרו בהדרגה. כיום נותרו בה בעיקר שיפודיות ומסעדות פועלים (חלקן מצטיינות), הבראנץ' האלמותי של המלון הסקוטי, ובר היין שלו.

ליבי שפרלינג | חדשות האוכל

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות