אלטה: יש עוד מקום לאכול בו מול הכנרת
אלטה, מסעדת דגים ופירות ים חדשה, היא שחקנית חיזוק נוספת שמצטרפת למגרש הקולינרי מסביב לכנרת. רק אל תצפו למושט בטחינה
רצינו בכל מאודנו לספר על תחייה, על אוצרות קולינריים שרק מחכים לקהל הרחב להתגלות, על רוח חדשה שנושבת, אבל נודה על האמת - בכל הקשור לקולינריה (ועמוק בפנים נדמה לנו שלא רק בתחום הזה) העיר טבריה דועכת. מה שהייתה יכולה להיות עיר תיירותית נפלאה, אחת מהריביירות היפות בישראל, הלכה והתחרדה כשמעט המקומות הטעימים שפעלו בה ממילא נסגרו בהדרגה. כיום נותרו בה בעיקר שיפודיות ומסעדות פועלים (חלקן מצטיינות), הבראנץ' האלמותי של המלון הסקוטי, ובר היין שלו.
ליבי שפרלינג | חדשות האוכל
כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"
כתבות מומלצות

"הדביקו לי דימוי של ירושלמי. זרמתי עד שהבנתי שאנשים מאמינים בזה"
קפצנו לאליפות ישראל ב"גו" באוניברסיטה הסינית בפתח תקוה
רוצים לדעת מי יהיה מנהיג המרכז הבא? בידקו את מצב הביטקוין
בשורה התחתונה, הצפייה ב"מנאייכ" היא כיף טהור

נכשלתי בפוליטיקה אבל הייתי ר"מ טוב, אומר בנט, ומסמן יעד עתידי
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי