מסעדת ארקדיה מתעוררת לחיים (לארבעה חודשים) בתל אביב

השפים עזרא קדם ואמיר נאור מ"סטודיו ארקדיה" מייצגים את ירושלים דרך הצלחת בכנסים בינלאומיים באיטליה ובארוחות לשועי עולם. כעת הם עומדים להחיות את מסעדתם "ארקדיה" בנוה צדק

יוליה ניקנקין
יוליה ניקנקין

כבר שלושה עשורים שהשף עזרא קדם נמצא בחזית המטבח הירושלמי, והגאווה על המנות שיצר לפני שנים עדיין מלווה אותו. "מכירה את זה?", הוא שואל ומצביע על מנה של חציל עם טחינה, "זה אני המצאתי". אבל לא רק החציל זוכה להילה אצל השף הוותיק. גם מרק עדשים הופך למנה מייצגת של "אספרסו ירושלמי": "אצלנו בעיר אומרים 'בוא, הולכים לשתות מרק', כי יותר מקפה - זו מנה שמחממת אותך מבפנים ומתניעה אותך".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ