צלעות טלה בטאבון ו"אוכל של עניים משודרג": שני בתי אוכל מעניינים בעכו

אוכל שאמי מסורתי וטאבון בלב המסעדה - אכילת דגים היא לא קונספט חדש בעכו, ובכל זאת שני מקומות שנפתחו לאחרונה בעיר העתיקה מנסים לתת פרשנות חדשה בנוף המוכר

ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

כעיר שנמצאת על שפת הים התיכון, עכו ידועה במסעדות הדגים שלה. ובכל זאת, כל מסעדה חדשה שנפתחת מבקשת לתרום משהו חדש לנוף. בשני מקומות חדשים יחסית שנפתחו בתקופה האחרונה בעיר העתיקה, מתגבשים מספר אלמנטים מוכרים לכדי תוצר אחר.

ליבי שפרלינג | חדשות האוכל

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ