המסעדות הישראליות בניו יורק מלקקות את הפצעים

רוב המסעדות הישראליות נעלו את שעריהן ומעטות מבצעות משלוחים. בעוד שחלקן תורמות ארוחות לבתי חולים, מקומות אחרים ממשיכים לפרוח בזכות מכירת חומוס טרי

חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר

המסעדות הישראליות עלו על מפת הקולינריה של ניו יורק ב-2016, ומאז הן כבשו את סועדים, כשעוד ועוד מקומות צצים כפטריות אחרי הגשם. בין המוכרות והפופולריות ביותר אפשר למנות את פלאפל "טעים" ואת "בלבוסטה" של עינת אדמוני, המזנון של אייל שני ו"מיס עדה" של תומר בלכמן בברוקלין. לאור התפשטות נגיף הקורונה, הן נאלצו, כמו שאר 50 אלף המסעדות בעיר, לסגור באופן מיידי את דלתותיהן.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ