דיוויד צ'אנג לא בטוח שתעשיית המסעדנות תשרוד את הקורונה

מה הקשר בין קבלת מטבחים אחרים לבין עולם הקולינריה אחרי עידן הקורונה? דיוויד צ'אנג, השף של "Ugly Delicious" ומסעדת מומופוקו, מכה על חטא היהירות ומדבר על גזענות בענף, על חוקי הג'ונגל החדשים והחרדה לגורל אנשי תעשיית האוכל

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

מאז 2004, כאשר דייוויד צ'אנג הגדיר מחדש את התפישות של ענף המסעדנות לגבי מהי מסעדה נפלאה עם "מומופוקו נודל בר" שפתח במנהטן — הוא פתח יותר מתריסר מסעדות ברחבי העולם; הנחה שתי עונות של הסדרה הדוקומנטרית שלו בנטפליקס, Ugly Delicious; השיק את הפודקאסט, The Dave Chang Show, שהפך ללהיט; פירסם את מגזין האוכל האהוב Lucky Peach, שבינתיים נסגר; וכעת עומד להוציא ספר זיכרונות, Eat a Peach, שכתב ביחד עם גייב אולה.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס | חדשות האוכל

c.2020 The New York Times Company

תגובות