בדיוק כשהתחלנו לשתות, מבשלות הבירה הישראליות נאלצות להיאבק על חייהן
ההשבתה בענף הביאה את בעלי מבשלות הבירה הקטנות והיצרנים העצמאיים בארץ לחשוב על דרכים חדשות כדי להגיע אל הצרכנים, אך חלקם גם בטוחים שהם לא ישרדו את המשבר. תמונת מצב לא חגיגית
עד בוא הקורונה, יום העצמאות 2020 היה אמור לתפוס את מבשלות הבירה בישראל במקום טוב יותר מאשר בעבר. אחרי הכל, המספרים הראו שהישראלים שותים יותר בירה, גם אם לא כמו בכל העולם המערבי, מתעניינים יותר ואולי אפילו פתוחים יותר לדברים חדשים ולטעמים מיוחדים.
ליבי שפרלינג | חדשות האוכל
כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי