מאפה ניר בחולון הפך לעסק מצליח בזכות הטבעונים. עכשיו הם תובעים אותו

מאפייה קטנה, שהפכה לפופולרית בעקבות מכירה של מאפים טבעוניים מצוינים, נמצאת בשנה האחרונה בליבה של סערה בקהילה הטבעונית. האם מדובר בתרמית חסרת בושה או באי הבנה מצערת?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

ישראל היא כבר מזמן מעצמה טבעונית. הגידול המהיר של תחליפים מן הצומח, ההכרה של חברות תעשייתיות גדולות בקהילה הטבעונית ככוח צרכני משמעותי, היתרונות הבריאותיים שמחלחלים לרבים באוכלוסייה בארץ, עושים את שלהם. שנים רבות עברו מאז שגוש הטופו חסר הטעם והחלב של קיבוץ הרדוף, היו המוצרים היחידים שניתן היה למצוא על המדף בסופר. עכשיו, נדמה שאין מוצר אחד מן החי, שאין לו תחליף שווה ערך מן הצומח.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

עלמא אליוט הופמן

עלמא אליוט הופמן | חדשות האוכל

עורכת מדור משפחה ויחסים ב"הארץ".

עורכת יחד עם דניאל צ'צ'יק את בלוג הצילום "אלבום משפחתי".

ניתן לשלוח הצעות במייל - family@haaretz.co.il

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ