דה בלו צ'יזרי: בוטיק גבינות טבעוניות חדש בתל אביב
נדמה שבשנת 2020 אין תענוג קולינרי אחד שעומד בפני טבעונים, כפי שמוכיח בוטיק חדש שמציע ארוחות יין וגבינות ללא מוצרים מן החי
לפני כעשר שנים, עת רק החלה להתבסס בעיר מגמת הטבעונות, רבים טעו לחשוב שהבחירה במניעת סבל מבעלי חיים, פירושה בהכרח סגפנות קולינרית. האפשרויות שהוצעו אז היו צנועות ובסיסיות, ובמרכזן קטניות ודגנים מלאים, ולעיתים קרובות אף פחמימות ריקות בביצועים פשוטים. מאז התברר שארוחות נטולות מוצרים מן החי יכולות להיות צבעוניות, עשירות ונהנתניות במיוחד, ובמסעדות רבות הן הפכו למנות דגל.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
ליבי שפרלינג | חדשות האוכל
כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי