הקורונה ואני |
השנה בה יובל בן נריה הפך לאימפריה
השף יובל בן נריה סוגר מסעדה אחת, פותח שתיים אחרות ומחכה ליום שאחרי הקורונה, כשאפשר יהיה לחזור למסעדות, לסעוד, לארח ואולי אפילו להרוויח
בגדול, אפשר לומר שיובל בן נריה הוא אימפריה, אפילו שלא נעים לומר זאת בזמן קורונה, והוא בוודאי לא מעיד זאת על עצמו, ויש לו כנראה סיבה טובה. בן נריה, רק על מנת ליישר קו, הוא השף של קבוצת טאיזו, המטריה שתחתיה פועלת מסעדת טאיזו הפאן אסיאתית והיוקרתית, כמו גם קפה טאיזו, האחות הנגישה והמשונמכת שלה (שנולדה השנה בעבור משלוחים), מיאזקי, הדיינר היפני-מקומי החדש בשרונה מרקט ו-a (זהו שמה), מסעדה יפנית מושקעת ויפה שתיפתח, אם תרצה הקורונה, ממש בקרוב.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רוני קשמין | חדשות האוכל
כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ
באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/
כתבות מומלצות

בית"ר ירושלים, שמאלנים: הצד המפתיע של תולדות הכדורגל בארץ

מתברר שחשיפה לשמש תורמת לנו בדרכים שלא היינו מעלים על הדעת
"קניתי כאן דירה, ואז עוד אחת ועוד אחת - וחיברתי אותן לבית אחד"

"יש בי איזו חולשה לשוויון ולצדק. אני לא מקבלת את זה שעניי עירך קודמים"

הקרנה פעילה של "ספר הג'ונגל" היא מופע הקאלט הביזארי של הרגע
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
