הסטארט אפ הישראלי שמספק אוכל ביתי לניו יורקרים בזמן הקורונה

חברת "ווד ספון" הישראלית מחברת בין בשלנים ביתיים וטבחי מסעדות מפוטרים לגרגרניה של ניו יורק ומכירה להם טעמים שאינם מורגלים בהם. בדיוק מה שחסר לניו יורק בתקופת הקורונה

בין 350 חברות ההזנק, הרי הן הסטארטאפים הישראלים הפועלים בניו יורק, קמה לה לפני כשנתיים חברה ישראלית חדשה של ישראלים, בשם "ווד ספון" (כף עץ) שמנסה להביא אוכל ביתי, לאו דווקא של שפים מקצועיים אלא גם בשלנים ביתיים, לניו יורקרים. מהרבה בחינות נראה שתקופת הקורונה הגיעה לווד ספון בזמן. עם סגר ובלעדיו, הרבה ניו יורקרים יושבים בבתיהם ומחפשים לאכול משהו שונה. משהו שהם עוד לא אכלו.

כתבות מומלצות

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ

כתבות שאולי פספסתם