ההרפתקה הקולינרית של אלברט אדריה הסתיימה בחוב של שמונה מיליון אירו ופשיטת רגל

אחרי מסע בן עשר שנים בהן העלה את ברצלונה על מפת תיירות הקולינריה העולמית, השף והמסעדן אלברט אדריה הכריז יחד עם שותפיו על פשיטת רגל וסגירת כל מסעדותיו

רותם מימון
רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רותם מימון
רותם מימון

כוכבי מישלן, רזומה מפואר ורשימות המתנה ארוכות, הם כנראה לא תעודת ביטוח לזמנים של מגפות. לאחר שנה של "סגירה זמנית" ושמועות שמרחפות ברקע, בסוף השבוע האחרון נפל דבר בעולם הקולינריה הספרדי כשקבוצת אל בארי של השף והמסעדן אלברט אדריה הודיעה על פשיטת רגל ועל סגירתן לצמיתות של מסעדות הקבוצה (למעט אחת, כנראה). ההודעה אמנם הוכרזה בברצלונה, אך לרעידת האדמה המתרחשת בימים אלה, צפויות רעידות משנה שעשויות לטלטל את המטבח הספרדי בכללותו ולהדליק אור אדום לקונגלומרטים קולינריים אחרים ברחבי העולם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רותם מימון

רותם מימון | חדשות האוכל

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ