אחרי שנה שהיתה סגורה, מסעדת "אלנה" חוזרת עם שני שפים צעירים בראשה

דניאל צור ועומר שדמי חלמו לעבוד ביחד במטבח מאז שהיו בני 12 בבית הספר האנתרופוסופי של עמק יזרעאל. דווקא בחסות הקורונה הם קיבלו את ההזדמנות הגדולה שלהם כשפים הראשיים של מסעדת "אלנה". מהפכה במטבח של המלון היוקרתי בתל אביב

איתן לשם
איתן לשם

מה עושה בית עסק שנותר סגור במשך שנה שלמה? מהפכה. זה בדיוק הסיפור של מלון נורמן, בקיצור נמרץ. ולחדשות בהרחבה: מדובר באחת השנים הקשות ביותר לעולם המסעדות והמלונאות בישראל, זאת יודע כל עולל סגרים. אך כשמדובר על עסק שהוא גם מלון יוקרתי במיוחד והיקרים בתל אביב ובתוכו פעלה מסעדה שנחשבה במשך שנים לאחת הטובות בעיר – הסיפור הופך להיות קשה הרבה יותר. למעלה משנה עמד מלון נורמן סגור. המלון שהיה לאחד מחלוצי טרנד מלונות הבוטיק היוקרתיים בתוככי תל אביב, ומאוחר יותר גם כמבשר בשורת מסעדות היוקרה המוצלחות בתוך המלונות הללו – פשוט קפא בזמן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ