ג'לטו וריגטו: בגלידרייה החדשה בירושלים תמצאו גלידה מהטובות בארץ

קבוצת טלביה מאיימת להשתלט על הבירה. עכשיו יש לה גם גלידרייה חדשה, בלי הרבה שואו אבל עם המון טעם וכבוד לחומר הגלם. אפילו בתל אביב לא פגשנו כזו

רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

בשקט בשקט, מבלי להצהיר הצהרות פומפוזיות במדיה, הפכה קבוצת טלביה הירושלמית לקבוצת המסעדות ובתי האוכל החזקה בעיר. זאת, כמובן, מבלי ליצור מחנות שהלוא כל ירושלים חברים, אבל הנה, קבוצה שהחלה את דרכה במסעדת ביסטרו-שף קטנה, התרחבה וכיום מפעילה פיצרייה (ג'וניור), המבורגר (בורגר רום), מסעדה איטלקית (סמדר), בר יין (בר היין ברחוב עזה) וממש באחרונה פתחה גם פטיסרי בלב תיאטרון י-ם והמצטרפת הטרייה – גלידרייה. מעבר לאלו, נגלה כי אוטוטו גם תצטרף מסעדה נוספת בשם פרינג' לקבוצה, שבהגדרה היא "מטבח שוליים לבנטיני" אבל חזרה לכותרת, סוף סוף יש גלידרייה חדשה ופשוט נהדרת בבירה.

רוני קשמין

רוני קשמין | חדשות האוכל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ