שתי גלידריות נפתחו במרכז תל אביב, מי טובה יותר?

האחת בשינקין והשנייה בשוק בצלאל, הראשונה מלאה טעמים טבעונים ואילו האחרת נעשית על ידי איטלקים מבטן ומלידה. שתיהן טובות, אבל אחת מהן מרגישה בשלה יותר

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם

בין כל כך הרבה סניפים של גלידת "גולדה", האם יש בכלל מקום למותגי גלידה אחרים? זה מה שמנסות לבדוק כעת שתי חנויות גלידה חדשות, שנפתחו במרחק לא גדול זו מזו במרכז תל אביב. האחת, היא למעשה הסניף השני של "גלידת ג'לידו" מרמת החייל, שנפתח ברחוב שינקין ממש מול גינת המשחקים. השנייה, פארדיסו דל ג׳לטו, היא סיפור עלייה מרגש מאיטליה. הראשונה נפתחה לפני כחצי שנה והשנייה לפני כחודשיים, אבל "זמן קורונה" הוא כינוי לכל מה שקרה בזמן המגפה ומתנהל בטווחי זמן שונים מכל מה שהתרגלנו אליו. והנה אנחנו כאן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ