מדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים

מה יש למדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים ומי הם האנשים שמצליחים בכל זאת לייצר כאן גבינות איכותיות, נקניקים חלומיים ושמן זית נהדר? ולמה, בעצם, כל כך יקר לקנות כאן מאכלים שאינם תעשייתיים?

חגי עמית
חגי עמית
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חגי עמית
חגי עמית
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
חגי עמית

חגי עמית

כתב ב-TheMarker מאז פברואר 2006.

תפקידים קודמים במערכת: עורך מדור שוק ההון של TheMarker.

תפקידים קודמים: מנהל משאבי אנוש בחברת טאקט מערכות.

לימודים: תואר ראשון בפסיכולוגיה וכלכלה מאוניברסיטת תל אביב, תואר שני בהתנהגות ארגונית בפקולטה למנהע"ס של אוניברסיטת תל אביב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ