מדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים

מה יש למדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים ומי הם האנשים שמצליחים בכל זאת לייצר כאן גבינות איכותיות, נקניקים חלומיים ושמן זית נהדר? ולמה, בעצם, כל כך יקר לקנות כאן מאכלים שאינם תעשייתיים?

חגי עמית
חגי עמית
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים126
חגי עמית
חגי עמית
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

אני חובב מושבע של נקניקיות מכל הסוגים ולא בוחל גם באלו הפושטיות ביותר. האהבה הזו סותרת את הדאגה שלי לבריאותי, וכשאני רוכש חבילת נקניקיות תעשייתית בסופרמרקט אני בוחן את הכיתוב על העטיפה בחלחלה, מודע לכך שכל ביס שאני מכניס לפה או נותן לילדי מכיל בעיקר חומרים לא טבעיים עם פוטנציאל הרסני. נקניקיות משום סוג אינן נחשבות מזון בריאות, אבל נקניקיות מייצור ארטיזנלי או ביתי טעימות הרבה יותר ורשימת הרכיבים שלהן מעוררת בי פחות אשמה.

חגי עמית

כתב ב-TheMarker מאז פברואר 2006.

תפקידים קודמים במערכת: עורך מדור שוק ההון של TheMarker.

תפקידים קודמים: מנהל משאבי אנוש בחברת טאקט מערכות.

לימודים: תואר ראשון בפסיכולוגיה וכלכלה מאוניברסיטת תל אביב, תואר שני בהתנהגות ארגונית בפקולטה למנהע"ס של אוניברסיטת תל אביב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ