בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים

מה יש למדינת ישראל נגד יצרני המזון הקטנים ומי הם האנשים שמצליחים בכל זאת לייצר כאן גבינות איכותיות, נקניקים חלומיים ושמן זית נהדר? ולמה, בעצם, כל כך יקר לקנות כאן מאכלים שאינם תעשייתיים?

126תגובות
שוק האיכרים בנמל תל אביב
דן פרץ

אני חובב מושבע של נקניקיות מכל הסוגים ולא בוחל גם באלו הפושטיות ביותר. האהבה הזו סותרת את הדאגה שלי לבריאותי, וכשאני רוכש חבילת נקניקיות תעשייתית בסופרמרקט אני בוחן את הכיתוב על העטיפה בחלחלה, מודע לכך שכל ביס שאני מכניס לפה או נותן לילדי מכיל בעיקר חומרים לא טבעיים עם פוטנציאל הרסני. נקניקיות משום סוג אינן נחשבות מזון בריאות, אבל נקניקיות מייצור ארטיזנלי או ביתי טעימות הרבה יותר ורשימת הרכיבים שלהן מעוררת בי פחות אשמה. לפני כמה שבועות קניתי חבילה של שבע נקניקיות כאלה ב–35 שקלים. זו היתה שעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו