בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כיצד להכין את המטבח שלנו לעבודה ללא גלוטן

השפית עינת מזור מציעה כמה טיפים חשובים בנושא וגם מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח רב תכליתי ללא גלוטן

10תגובות

בעבר הלא רחוק יכולנו ליצור מטעמים משגעים מעירבוב של חומרי גלם פשוטים כמו קמח, חמאה וסוכר. כל כך פשוט היה לקחת קערה גדולה לערבב, לבחוש וליצור מאפים ולחמים בדרגת אמנות עבור כל אחד. כיום, המציאות מוכיחה שקיים מספר לא מבוטל של אנשים החיים עם רגישויות למזון כאשר אחת הנפוצות היא הרגישות לגלוטן. 1 מתוך 133 איש רגישים לגלוטן. על פי נתוני עמותת הצליאק בישראל בארץ קיימים למעלה מ- 20,000 איש אשר חולים במחלת הצליאק. לא תמיד ציבור גדול זה אשר פוקד את המסעדות, ומעוניין לאכול טוב תוך התמודדות עם המחלה מקבל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו