בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רק לא ריבת תות: ארבע סופגניות מושחתות במיוחד לחנוכה

לא יכולים לשמוע יותר על סופגניות קלאסיות עם ריבת תות תעשייתית? השפית עינב ברמן (מפטיט קפה) יצרה ארבע סופגניות מורכבות, יצירתיות ומושחתות

2תגובות

לשפית עינב ברמן קצת נמאס מזה שכל הזמן מבקשים ממנה "סופגנייה קלאסית", כי אחרי הכל - אם כבר לאכול בצק מטוגן, אז למה שלא יהיה יצירתי, מורכב וגדול מהחיים? אז נכון שצריך להשקיע בהן קצת יותר עבודה וקצת יותר כושר אחר כך, כי אם בשביל סופגנייה רגילה צריך להירשם לצאת לריצה קלה, בעבור הסופגניות שמיד יעלו כאן דרוש כבר מרתון. מתכון לדונאטס עם מטבלים (ריבה, קרם פטיסייר, לפתן פירות, שוקולד קוקוס) חומרים ל-20 יחידות: לשאור: 220 גרם קמח 4 גרם שמרים טריים 140 מ"ל מים   אופן הכנת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו