רוני קשמין
רוני קשמין

משנה לשנה, לקראת חג החנוכה, הופכות הסופגניות למפגן של ראווה וגוזמא. מאפיות וקונדיטוריות, קטנות כגדולות, מציגות את מרכולתן: סופגניות מרהיבות, עם מזרקים תקועים בהן, רטבים וזילופים, מילויים יצירתיים עד מופרכים, נשיקות ומרנגים, סוכריות מתפוצצות, עדשים, כפתורי שוקולד ופנינים, זהב ונצנצים. בהתאמה מרגיזה האמירו המחירים השנה וסופגניות ביותר מ-10 שקלים בממוצע, הפכו לחלק מהשגרה. פה ושם, עוד אפשר למצוא נציגות אחראית לקונדיטוריות ששמרו על שפיות והציעו סופגניות קלאסיות במחיר של חמישה שקלים, אבל ביננו - כשמדובר בסופגניות - גם זה לא עסק זול.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ