בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה בשלנים ביתיים, חמש סופגניות עולמיות

לוקאמאס דה חנוכה, בנייה תפוחים, ספינג', גולאב ג'אמון וזלבייה: לכל עדה יש את הסופגנייה החגיגית שלה וחמישה בשלנים ביתיים פתחו לנו את דלתם ונתנו הצצה אל הבצק המטוגן שלהם

2תגובות

לכבוד החג כינסנו חמישה בשלנים ביתיים מאתר הבישול "יאמי" על מנת שיכינו לנו את הסופגנייה הביתית המסורתית שלהם: הצרפתית, המרוקאית, הטורקית, המצרית וההודית ויספרו על הקשר האישי שלהם עם החג ומאכליו. החמישה הם בשלנים חובבים שהחליטו לקחת את האהבה לבישול צעד אחד קדימה, ולהכין אוכל ביתי לאנשים שאין להם זמן. לקראת חנוכה הם מנדבים את הגרסה הביתית שלהם וגם טיפים לטיגון מוצלח. הסופגנייה הצרפתית של טלי כהן ארזי בנייה הוא סופגנייה צרפתית קלילה, אותו היה נהוג לאכול בחגים ובקרנבלים. הבנייה אהוב בכל הפרובינציות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו