זה קינוח או סופגנייה? |

להכין סופגניות כמו מיקי שמו

איך עושים סופגנייה רכה, אוורירית וטעימה? מיקי שמו מגלה את הסוד שלו למתכון הקלאסי. ולמי שנמאס מציפוי שגרתי, הנה כמה הצעות שייקחו את הסופגניות לכיוון המרהיב של קינוח צרפתי

מיקי שמו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי שמו, שף אורח

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ