זה קינוח או סופגנייה?

להכין סופגניות כמו מיקי שמו

איך עושים סופגנייה רכה, אוורירית וטעימה? מיקי שמו מגלה את הסוד שלו למתכון הקלאסי. ולמי שנמאס מציפוי שגרתי, הנה כמה הצעות שייקחו את הסופגניות לכיוון המרהיב של קינוח צרפתי

מיקי שמו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי שמו, שף אורח

בכל שנה לקראת , אנחנו הקונדיטורים צריכים לשבור שוב ושוב את הראש: האם ללכת על סופגנייה קלאסית או להמציא את הגלגל מחדש? ובכל שנה, ההחלטה היא - גם וגם. מעבר לקלאסיקה, צריך לחשוב על חיבורים מעניינים בין הסופגנייה המוכרת והאהובה (שמורכבת בבסיסה מבצק, מילוי וציפוי) למשהו יצירתי. השנה בחרתי ללכת על שילוב בין סופגנייה לקינוחים קלאסיים,  שמאחורי כל אחד מהם עומד סיפור מרתק.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ