בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

התשובה האיטלקית המטוגנת לחנוכה

בצקים מטוגנים הם גם מנת חלקו של המטבח האיטלקי. השף-קונדיטורית רוסלה יונה (מביסקוטי) עם שלושה קינוחים מטוגנים שנועדו בדיוק למי ששבע מסופגניות

12תגובות
רביולי דולצ'ה Ravioli dolce
דודו בכר

מתכון לבינייה סן ג'וספה Bigne di san Giuseppe-  "הפחזנייה של סאן ג'וזפה" (אביו של ישו), כך מכונה המנה המטוגנת הזו המוגשת בקונדיטוריות ובבתי אב של העיר נאפולי, שבדרומה של ארץ המגף לרגל יום האב. זוהי הגרסה האיטלקית לפחזנייה שבניגוד לאחותה בעלת הבצק הרבוך האפוי, זו עוברת טיגון. כמו אחותה, גם לתוכה מזליפים קרם פטיסייר עשיר. באיטליה, יש שמוסיפים מעל גם ריבה לאחר הציפוי באבקת סוכר. חומרים ל-20-25 יחידות: 70 גרם חמאה 250 (כוס ורבע) מים 250 גרם (כוס ו- 2 כפות) קמח 3-4 ביצים קורט...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו