חנוכה 2017: הסופגניות המומלצות בארץ - מתכונים לחנוכה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חנוכה 2017: מצעד הסופגניות המומלצות בארץ

לכתבה

אפויות או מטוגנות, זולות ויקרות, עם ריבת תות קלאסית או עם קרמו אננס; אחרי טעימה של עשרות סופגניות, מערכת "הארץ" מדרגת את הטובות והטובות יותר

תגובות

נפתח בהספד קטן לסופגנייה הקלאסית, כפי שרובנו זוכרים אותה: מטוגנת בשמן עמוק, מעוטרת בריבת תות תעשייתית ומפודרת בטונות של אבקת סוכר. היום אותה סופגנייה אולי נשמעת כמו משהו שאין להתגעגע אליו וודאי לא הייתה מהאיכות הגבוהה ביותר, אבל היה בה משהו שהיה ואיננו. אולי זה הטעם של פעם או הנוסטלגיה העיוורת, עידן התמימות ובעיקר – פשטות. איך שלא יהיה, מיד תבינו למה אנחנו מתגעגעים אל אותה סופגנייה מצ'וקמקת ואהובה, הכי פשוטה, זכרה לברכה. את ההקדמה לזכרה החלטנו לכתוב נוכח היכחדותן המסתמנת, כשעל פניו הסופגניות הפשוטות הן עולם הולך ונעלם. במקומן, קם דור 2.0 מהודר ומשוכלל, מפואר ומושחת, שהכחיד את הדור הקלאסי....

הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו: סיכום כותרות הבוקר אצלכם במייל מדי יום

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות