בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבע לביבות חורגות מהשגרה לחנוכה

עוד פעם לביבות עם תפוחי אדמה? השף קובי אוחיון ממסעדת הרברט סמואל הכשרה מציע מציע לקחת אותן לכיוון קצת אחר ומוסיף כרוב, דגים ועדשים

7תגובות

כשף במסעדה כשרה אתה ער במיוחד לחגי ישראל. הקהל, בחלקו הגדול שומר כשרות או מסורתי ומציין את החגים, מחפש למצוא לזה סממנים בארוחה שלו. לכן לחיפוש המתמיד אחר השראה ממטבחי העולם ומחומרי הגלם המתחלפים עם עונות השנה מצטרף מקור השראה נוסף: חגי ישראל.

כשלוקחים השראה מחג למשל, חייבים להביא דרך יצירתית לצלחת, לא לשעמם ולהפתיע. על כן, אני אוהב מאוד את הרעיון של משחק עם לביבות מירקות וקטניות לכבוד חנוכה, כאופציה ללביבות מעניינות יותר מאלה המוכרות לנו. הירקות והקטניות נהנים מתוספת התיבול וגם מהטיגון ומעצימות את הטעמים.

אבל לא צריך להמתין לחנוכה, בשביל ליהנות מלביבות. גם בימים שגרה רגילים אני משתמש בלביבות כתוספת למנות קיימות, כמו למשל לביבות הכרוב שמתלוות בצורה נהדרת לסטייק טונה, והן גם מנה נפלאה כלביבה קצת אחרת בחנוכה.   

מתכון ללביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה עם רוטב ראהיטה

לביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה עם רוטב ראהיטה
דודו בכר

מתכון ללביבות דג ובטטה

לביבות דג ובטטה
דודו בכר

מתכון ללביבות פראסה (כרישה)

לביבות פראסה ( כרישה)
דודו בכר

מתכון ללביבת כרוב

לביבות כרוב
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו