ארבע לביבות חורגות מהשגרה לחנוכה

עוד פעם לביבות עם תפוחי אדמה? השף קובי אוחיון ממסעדת הרברט סמואל הכשרה מציע מציע לקחת אותן לכיוון קצת אחר ומוסיף כרוב, דגים ועדשים

קובי אוחיון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קובי אוחיון, שף אורח
לביבות עדשים כתומות בגראם מסאלה עם רוטב ראהיטהצילום: דודו בכר
לביבות דג ובטטהצילום: דודו בכר
לביבות פראסה צילום: דודו בכר
לביבות כרובצילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ