בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמות ומתוקות: חמש לביבות איטלקיות לחנוכה

חמש גרסאות מתוקות ללביבות, המייצגות אזורים שונים באיטליה. מתכונים של רוסלה יונה ואמיר פורת מקונדיטוריית ביסקוטי

5תגובות

"אימי נתנה לביבה לי,

לביבה חמה, מתוקה.

יודעים אתם לכבוד מה?

לכבוד החנוכה".

אם חשבתם ששירו של חיים נחמן ביאליק תקף רק לאמהות יהודיות, מתברר שלא כך הם פני הדברים. המאמות האיטלקיות מצפונה ועד דרומה של ארץ המגף מחזיקות בארסנל לא קטן  של fritta – לביבות. לכבוד חג האורים, אנחנו מביאים בפניכם כמה גרסאות מתוקות ללביבות, המייצגות אזורים שונים באיטליה. אז מי שמאסו בסופגניות (או רוצים לגוון) מוזמנים להפשיל שרוולים ולחמם מנועים (וגם שמן בסיר עמוק). חג שמח! 

מתכון ללביבות קרם פטיסייר crema fritta

לביבות קרם פטיסייר
דודו בכר

מתכון ללביבות תפוח-עץ

לביבות תפוח עץ
דודו בכר

מתכון ללביבות ריקוטה וקינמון

לביבות ריקוטה וקינמון
דודו בכר

מתכון ללביבות גבינה וחמוציות

לביבות גבינה וחמוציות
דודו בכר

מתכון ללביבות טבעונית

לביבות טבעוניות
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו