טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמש לביבות מסביב לעולם

לכבוד החנוכה יצאנו למסע מסביב לעולם בעקבות הלביבה המושלמת עם חמישה מתכונים טעימים של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

תגובות

רובינו אוכלים לביבות פעם אחת בשנה, בעיקר לקראת חנוכה, אלא אם גדלתם בקרבת סבתא אשכנזייה שהכינה אותן כל השנה וקראה להן "לאטקעס" או "כרעמזעלאך". המאכל המטוגן שפופולארי אצלנו בעיקר כמנהג לזכר נס פך השמן, התפשט ממרכז ומזרח אירופה (בין היתר - המאכל הלאומי של בלארוס) למדינות שונות ובהן זכה לשמות שונים עם מתכונים התואמים לחך המקומי וכן, גם למסורת. הגורם המשותף לכל הלביבות הוא השימוש בירקות ובהמון שמן.

מתכון ללביבה האיטלקית - פריטלה די ריזו

הלביבה האיטלקית - פריטלה די ריזו
מוטי מילרוד

מתכון לקרוקטים- הגרסה ההולנדית ללביבות

קרוקטים- הגרסה ההולנדית ללביבות
מוטי מילרוד

מתכון לערוק: הלביבות העיראקיות

ערוק: הלביבות העיראקיות
מוטי מילרוד

מתכון  ללביבות תירס תאילנדיות

לביבות תירס
מוטי מילרוד

מתכון ללביבת רושטי שוויצרית

לביבת רושטי שוויצרית
מוטי מילרוד


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות