הסופגניות הקלאסיות המומלצות בארץ

אל מול כל קולקציות הסופגניות המפוארות והמפונפנות, ניצבות בגאון היצירות שרובנו זוכרים מפעם: בצק מטוגן, ריבת תות ואבקת סוכר מפודרת מעל. כמה פשוט – ככה טעים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סופגנייה קלאסית במילק
הסופגניות הקלאסיותצילום: דודו בכר

אל מול כל קולקציות הסופגניות המפוארות והמפונפנות, המשוכללות והמשודרגות: מצוידות במזרקים, קישוטים, זהב ונצנצים – ניצבות בגאון הסופגניות הקלאסיות, אלו שרובנו זוכרים מפעם: בצק מטוגן, ריבת תות פשוטה כביכול, אבקת סוכר מפודרת מעל. כמה פשוט – ככה טעים. ככל שמתרחבות הקולקציות של הסופגניות, יותר אנשים מודים שהם בסך הכל מתגעגעים לסופגנייה הפשוטה, הישנה והטובה ("בטעם של פעם"). השנה החלטנו לקבץ את מיטב הסופגניות הקלאסיות שטעמנו ברשימה משל עצמן, כזו שאם היה צריך לתת לה שם, היא הייתה ודאי "רשימת היפות והנכונות". ואף מילה על זהב או מזרקים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ