מתכון

סופגניות אולטימטיביות לחנוכה

המתכון לסופגניות הנהדרות האלה הגיע אלי לפני שנים, ומאז הן היחידות: מתוקות במידה, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים. וכבונוס, הן עשויות מחומרים נגישים ולא נדרשת שום מיומנות מיוחדת כדי להכינן

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8-10 מנות
זמן בישול:חצי שעה

רכיבים

מרכיבים (8-6 מנות):

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי שמנת חמוצה או מכלי גבינה לבנה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 750 מ"ל שמן קנולה לטיגון

אפשר להגיש עם:

  • אבקת סוכר
  • ריבה
  • נוטלה לקטנטנים
  • 4 כפות סוכר מעורבבות עם כפית קינמון (לאוהבי הסינרולים)
  • שוקולד מריר מומס עם מעט שמנת מתוקה

הוראות הכנה

ערבבו את כל החומרים יחד לקבלת עיסה אחידה.

חממו שמן קנולה בסיר בינוני, על אש גבוהה. לפני שמתחילים בטיגון הנמיכו את האש מעט- השמן צריך להיות חם אבל לא מעשן, כדי שלא ישרוף את הסופגניות.

בעזרת שתי כפיות מיזגו כמות של כפית מהעיסה לתוך השמן. טגנו שתי דקות מכל צד. הספיגו עודפי שמן והגישו לקטנטנים.

תגובות