סופגניות אולטימטיביות לחנוכה - מתכונים לחנוכה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סופגניות אולטימטיביות לחנוכה

המתכון לסופגניות הנהדרות האלה הגיע אלי לפני שנים, ומאז הן היחידות: מתוקות במידה, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים. וכבונוס, הן עשויות מחומרים נגישים ולא נדרשת שום מיומנות מיוחדת כדי להכינן

8-10 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מרכיבים (8-6 מנות):

2 כוסות קמח תופח

2 ביצים

2 גביעי שמנת חמוצה או מכלי גבינה לבנה

2 כפות סוכר

2 כפות שמן קנולה

750 מ"ל שמן קנולה לטיגון

אפשר להגיש עם:

אבקת סוכר

ריבה

נוטלה לקטנטנים

4 כפות סוכר מעורבבות עם כפית קינמון (לאוהבי הסינרולים)

שוקולד מריר מומס עם מעט שמנת מתוקה

 

הוראות הכנה

ערבבו את כל החומרים יחד לקבלת עיסה אחידה.

חממו שמן קנולה בסיר בינוני, על אש גבוהה. לפני שמתחילים בטיגון הנמיכו את האש מעט- השמן צריך להיות חם אבל לא מעשן, כדי שלא ישרוף את הסופגניות.

בעזרת שתי כפיות מיזגו כמות של כפית מהעיסה לתוך השמן. טגנו שתי דקות מכל צד. הספיגו עודפי שמן והגישו לקטנטנים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות