מתכון

איך מכינים סופגניות אפויות?

סופגנייה אפויה היא הגרסה הבריאה יותר של המטוגנת, אך האם היא טעימה באותה המידה? המתכון הזה יוכיח שכן

גיא טשקנט, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גיא טשקנט, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:25
זמן בישול:30 דקות
סופגניות אפויות
סופגניות אפויותצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

משמנים תבנית שקעים מסיליקון במעט חמאה מומסת.

מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח.

מקציפים במיקסר את הביצה והסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.

מוסיפים את שמן הקנולה, הקינמון ותמצית הווניל.

מוסיפים לתערובת את הרוויון במהירות איטית, ולבסוף את תערובת הקמח עד שמתקבלת בלילה אחידה.

מחלקים את הבלילה באופן שווה בין השקעים עד 3/4 מגובה כל שקע.

אופים כ-10 דקות או עד שמשחים.

כשהסופגניות עדיין חמות מברישים אותן בחמאה המומסת שנותרה, ובוזקים אבקת סוכר.

כשהסופגניות מתקררות מזריקים את המילוי הנבחר ומקשטים בעוד אבקת סוכר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ