זה הזמן למתכוני עגבניות

למרות שבימינו יש עגבניות כל השנה, הקיץ הוא עונתן המועדפת. מומלץ לקבל את בואו במנה של עוף בריבה, העשויה מעגבניות שרי, שאת מתיקותה מאזנים שורש זנגביל ולימון

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב

בצהריים נרדמתי לשעה קלה וכשהקצתי כבר חלף האביב. מבעד לחלונות הגדולים נכנסה אל הבית רוח מזרחית חמה ויבשה וכמה רגעים אחר כך פרצו אל המרפסת הסגורה גם קרני שמש טורדניות שבישרו על בואו של קיץ יגע ולא מנוחם.

היינו אמורים כבר להיות מורגלים בנוכחותו, אך נדמה שהקיץ עדיין בא במפתיע. לעתים הוא מתגנב איזה לילה אחד באפריל, כמו מחליף את השעון, ולעתים הוא מופיע ללא רחם, באמצעו של יום, משיל מהאנשים באחת את גינוני האביב המנומסים ומשווה לכולם מבט תמה ועייף של עיניים מכווצות ושפתיים מפושקות וסדוקות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ