מתכונים

דג אפוי בקליפה

כשאופים דג עטוי קליפה - כזו העשויה גרעינים ועשבי תיבול, או נקניקיות מרגז, למשל - בשרו מתרכך, טעמי הקליפה נספגים בטעמיו וצפיפותה שומרת על עסיסיותו. שני מתכונים וכמה עקרונות פשוטים שמאפשרים ליצור אינסוף שילובים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

נסעתי לימים ארוכים בכל פעם וחזרתי עייף וצמא וזקוק למגע. התקרבתי אליה מהר, בזרועות מושטות, ובמקום הכתה אותי הקליפה שלה בחזי ובבטני והותירה אותי מבולבל וכואב. אחר כך הצביעה על הקרום הקשה והסבירה שכשאני לא נמצא הוא מגן עליה מן הצורב והחותך והפוגע ושכדי לשוב ולהתקרב יש לקלף את הקליפה בעדינות ובסבלנות עד שמתגלה הפנים שבו התאהבתי. קילפנו לאט, עד שבקע החום שמבפנים ובבוקר שוב נסעתי והיא החלה להצמיח קרומים חדשים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ