בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

דג אפוי בקליפה

כשאופים דג עטוי קליפה - כזו העשויה גרעינים ועשבי תיבול, או נקניקיות מרגז, למשל - בשרו מתרכך, טעמי הקליפה נספגים בטעמיו וצפיפותה שומרת על עסיסיותו. שני מתכונים וכמה עקרונות פשוטים שמאפשרים ליצור אינסוף שילובים

תגובות

נסעתי לימים ארוכים בכל פעם וחזרתי עייף וצמא וזקוק למגע. התקרבתי אליה מהר, בזרועות מושטות, ובמקום הכתה אותי הקליפה שלה בחזי ובבטני והותירה אותי מבולבל וכואב. אחר כך הצביעה על הקרום הקשה והסבירה שכשאני לא נמצא הוא מגן עליה מן הצורב והחותך והפוגע ושכדי לשוב ולהתקרב יש לקלף את הקליפה בעדינות ובסבלנות עד שמתגלה הפנים שבו התאהבתי. קילפנו לאט, עד שבקע החום שמבפנים ובבוקר שוב נסעתי והיא החלה להצמיח קרומים חדשים. אחר כך התקצרו הנסיעות וכמה פעמים לא הספיקה לגדל קליפה עד שחזרתי. מפחד הכאב ניגשתי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו