מתכונים |

דג אפוי בקליפה פריכה וטעימה

כשאופים דג עטוי קליפה - כזו העשויה גרעינים ועשבי תיבול, או נקניקיות מרגז, למשל - בשרו מתרכך, טעמי הקליפה נספגים בטעמיו וצפיפותה שומרת על עסיסיותו. שני מתכונים וכמה עקרונות פשוטים שמאפשרים ליצור אינסוף שילובים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

תגובות