בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מאפה כורדי מתפקע מגבינה

הקאדה, מאפה עדין ודק, המלא עד להתפקע בגבינה מלוחה, הוא מאכל מסורתי לחג השבועות בעדה הכורדית. שתי גרסאות למאכל ותוספת של סלט מים רענן - יערבו לחך במיוחד עם כוס תה מתוק או דבש

תגובות
קאדה כורדי מסורתי
דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

מי שעובר לגור בירושלים יכול בקלות לחשוב שהעדה החשובה והנפוצה ביותר בקרב גלויות ישראל היא העדה הכורדית. ואם במקרה בוחר אותו עולה חדש לעיר קודשנו לספוג מניחוחותיה ולהתגורר בצבר השכונות הציוריות המקיפות את שוק מחנה יהודה והמכונות בפי כל “נחלאות”, אזי יוכל להניח על נקלה כי השם הנפוץ בעדות ישראל הוא בראשי, או עמדי, או לפחות ברזאני. כך עלול עובר אורח לפסוע לאטו בצהרי שישי בין רחוב היבוק לירמוך או בין הירקון לירדן ולהרגיש כאילו הוא פוסע בין נהר פרת לנהר חידקל. בכל פינה ימצא שלט קבוע המתריע כי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו