מתכונים |

מאפה כורדי מתפקע מגבינה

הקאדה, מאפה עדין ודק, המלא עד להתפקע בגבינה מלוחה, הוא מאכל מסורתי לחג השבועות בעדה הכורדית. שתי גרסאות למאכל ותוספת של סלט מים רענן - יערבו לחך במיוחד עם כוס תה מתוק או דבש

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ