מתכונים

כשאומרים צנון, מרגישים את הלשון

היא מרעננת בחום הקיץ, שוברת מליחות, באה טוב עם וודקה וגם עם לחם בחמאה - הצנונית מתאימה כמעט לכל מאכל, וכדאי מאוד לנסות אותה בסלט קיצי, כתוספת לשניצל בקר אפוי ובסלט שורשים וגבעולים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית

יש ונתקל אדם בתשובה אפילו לפני שנשאלה השאלה במוחו. כך, למשל, הוא יכול לנסוע במכוניתו לחיפה מוקדם בבוקר, משמאלו הים ומימינו בריכות הדגים, ברדיו הוא פתאום שומע את ג’וני מיטשל שרה על קליפורניה שלה, ומיד עולה בראשו השאלה, למה הוא כל כך מתגעגע.

לחלופין, יכול אדם להגיע בפעם הראשונה בחייו לאיזה כפר בטעות, מפני שלא שינן את מספר הקו שבו היה אמור לנסוע, לעמוד בשמש העזה מול הקירות המצהיבים ומיד לשאול את עצמו איפה שם הבית שלו. או, אפילו, יכול אדם לראות פתאום בהפסקה, בחצר המרוצפת בבית הספר התיכון, נערה אחת בהירה וזקופת קומה עם ריסים ארוכים במיוחד ומיד לשאול את עצמו את מי חיפש כל חייו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ