בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

כשאומרים צנון, מרגישים את הלשון

היא מרעננת בחום הקיץ, שוברת מליחות, באה טוב עם וודקה וגם עם לחם בחמאה - הצנונית מתאימה כמעט לכל מאכל, וכדאי מאוד לנסות אותה בסלט קיצי, כתוספת לשניצל בקר אפוי ובסלט שורשים וגבעולים

3תגובות

יש ונתקל אדם בתשובה אפילו לפני שנשאלה השאלה במוחו. כך, למשל, הוא יכול לנסוע במכוניתו לחיפה מוקדם בבוקר, משמאלו הים ומימינו בריכות הדגים, ברדיו הוא פתאום שומע את ג’וני מיטשל שרה על קליפורניה שלה, ומיד עולה בראשו השאלה, למה הוא כל כך מתגעגע. לחלופין, יכול אדם להגיע בפעם הראשונה בחייו לאיזה כפר בטעות, מפני שלא שינן את מספר הקו שבו היה אמור לנסוע, לעמוד בשמש העזה מול הקירות המצהיבים ומיד לשאול את עצמו איפה שם הבית שלו. או, אפילו, יכול אדם לראות פתאום בהפסקה, בחצר המרוצפת בבית הספר התיכון, נערה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו