מתכונים |

כשאומרים צנון, מרגישים את הלשון

היא מרעננת בחום הקיץ, שוברת מליחות, באה טוב עם וודקה וגם עם לחם בחמאה - הצנונית מתאימה כמעט לכל מאכל, וכדאי מאוד לנסות אותה בסלט קיצי, כתוספת לשניצל בקר אפוי ובסלט שורשים וגבעולים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ