מתכונים

ללא תחושת החמצה

כבר אלפי שנים מחמיצים חלב ליוגורט - בתחילה בטעות ואחר כך למדו קדמונינו להחמיץ בכוונה. מרק יוגורט בתוספת קציצות דגים ופסטה מבושלת ביוגורט ותרד מוכיחים שגם מן החמוץ יכול לצאת משהו טוב

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

לפעמים החמצה דווקא משאירה טעם מתוק. כמו שמחמיצים את ההסעה, למשל, ונשענים מתנשפים על עמוד התחנה, מרימים את העיניים ופוגשים במקרה את זו שתהפוך לאשת חייך. או כשמחמיצים הפלגה כי מתקשים להשכים בבוקר ונשארים על החוף עם דגים מטוגנים ופול מדמס והרבה ערק מתוק עד השקיעה. או אפילו כשמחמיצים את מסיבת הסיום, לא משנה של מה או של מי ובפה נשאר טעם הזיכרון דווקא לפני שנגמר.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ