בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

ללא תחושת החמצה

כבר אלפי שנים מחמיצים חלב ליוגורט - בתחילה בטעות ואחר כך למדו קדמונינו להחמיץ בכוונה. מרק יוגורט בתוספת קציצות דגים ופסטה מבושלת ביוגורט ותרד מוכיחים שגם מן החמוץ יכול לצאת משהו טוב

2תגובות

לפעמים החמצה דווקא משאירה טעם מתוק. כמו שמחמיצים את ההסעה, למשל, ונשענים מתנשפים על עמוד התחנה, מרימים את העיניים ופוגשים במקרה את זו שתהפוך לאשת חייך. או כשמחמיצים הפלגה כי מתקשים להשכים בבוקר ונשארים על החוף עם דגים מטוגנים ופול מדמס והרבה ערק מתוק עד השקיעה. או אפילו כשמחמיצים את מסיבת הסיום, לא משנה של מה או של מי ובפה נשאר טעם הזיכרון דווקא לפני שנגמר. ויש מי שנמנעים באופן עקבי מפרידות, וכך מחמיצים לפעמים דווקא דברים שרוצים לשמור. כמו שמחמיצים מלפפונים, או זיתים, או אפילו חלב, ואז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו