מתכונים |

שלל שרב: שלושה מתכונים עם מלון

הוא מרווה צימאון בימים החמים, ממתיק בלי להשתלט על הטעם ומשרה על הכל אופטימיות זהירה. לכבוד הקיץ הקרב ובא - שלושה מתכונים ים־תיכוניים עם מלון

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

פעם, בסיני, הלכנו ימים ארוכים כדי להגיע אל פסגת האום־שומר. היו אלה ימי האופוריה האחרונים, כשהשלום עוד עמד בפתח, בשבילים נותרו כמה שלטים וחבלים למטפסים שהותירו שקד, מקסי ודני מבית־ספר שדה בסנטה קתרינה, והחופים - הם נותרו בתוליים ברובם, זרועי חושות בודדות וכוכבים אינספור.

אך לנו קראו ההרים. בשבילים המהודקים מפסיעות בנות אלפי שנים צעדנו מעולפי צמא, מתפללים שסיפור הדרך ששיננו בעל־פה יוביל אותנו אל המעיין המוצל, מקור מים חיים, ושזה לא יאכזב. בעצירות, על אוכפים נישאים, חסינו בצלָּם של סלעי גרניט עצומים, נשאנו עינינו אל ההרים ויכולנו להם. הרוח מילאה את קרבנו גם בצהרי היום ועל אף התיקים הכבדים, היו כתפינו משוחררות מתמיד וצעדינו היו קלים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ