שלאף שטונדה, תה ורקיקים

אין כמו מקלות קפלים - עוגיות מוארכות עשויות בצק פריך - כדי לטבול בכוס תה או ביוגורט עם מרווה. את הקפלים אפשר למלא במלית מתוקה או מלוחה ואפשר גם להסתפק בסוכר דק וקינמון בין השכבות - כמו פעם, בקיבוץ

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ