מתכונים |

איך מכינים קורדון בלו?

קורדון בלו, חזה עוף ממולא - לרוב בגבינה ארומטית הנמסה בעת הטיגון ובפרוסת בשר מעושן או משומר - הפך לשם נרדף למצוינות בבישול ולשפים דגולים. כל שיש לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות, לקחת ביס נוטף גבינה מותכת ולברך על דברים שנעשים בדיוק מושלם

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

תגובות