מתכונים |

סלרי, מסמר הערב

במטבח הירושלמי שימש הסלרי כתבלין בתבשילים רבים, אך לא זכה לעדנה כמרכיב העיקרי. סלט סלרי ואנדיב עם תפוחים ירוקים וסופריטו עוף בסלרי - שני מעדנים, שהראשון ביניהם ירוק ומרענן, השני רווי במרקמים ובטעמים, ושניהם מחזירים לירק את כבודו האבוד

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

תגובות