בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

סלרי, מסמר הערב

במטבח הירושלמי שימש הסלרי כתבלין בתבשילים רבים, אך לא זכה לעדנה כמרכיב העיקרי. סלט סלרי ואנדיב עם תפוחים ירוקים וסופריטו עוף בסלרי - שני מעדנים, שהראשון ביניהם ירוק ומרענן, השני רווי במרקמים ובטעמים, ושניהם מחזירים לירק את כבודו האבוד

2תגובות

לח ומהביל. לא רק במישור החוף, אפילו בפנים הארץ קשה לתפוס איזה משב רוח שייבש את הזיעה ויקרר את הגוף. לנסוע לים לא בא בחשבון בגלל המדוזות ששלחו לנו המצרים מתעלת סואץ ואילו מן הבריכה שומר נפשו ירחק מפני הקייטנים, שעברו חינוך מחדש בניסוי המפוקפק למחיקת הישגי התרבות האנושית, שעורכים בנו קברניטי ערוץ 2 מדי ערב. חם ודביק והמקום היחיד שאפשר לתפוס בו קצת בריזה הוא דווקא בין סמטאות השוק. קירות האבן הצוננים סופגים את הלחות העולה מן הירקות המזיעים וכל תזוזה של אוויר מפזרת את קרירות האבנים אל העוברים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו