שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכונים

סלרי, מסמר הערב

במטבח הירושלמי שימש הסלרי כתבלין בתבשילים רבים, אך לא זכה לעדנה כמרכיב העיקרי. סלט סלרי ואנדיב עם תפוחים ירוקים וסופריטו עוף בסלרי - שני מעדנים, שהראשון ביניהם ירוק ומרענן, השני רווי במרקמים ובטעמים, ושניהם מחזירים לירק את כבודו האבוד

צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

לח ומהביל. לא רק במישור החוף, אפילו בפנים הארץ קשה לתפוס איזה משב רוח שייבש את הזיעה ויקרר את הגוף. לנסוע לים לא בא בחשבון בגלל המדוזות ששלחו לנו המצרים מתעלת סואץ ואילו מן הבריכה שומר נפשו ירחק מפני הקייטנים, שעברו חינוך מחדש בניסוי המפוקפק למחיקת הישגי התרבות האנושית, שעורכים בנו קברניטי ערוץ 2 מדי ערב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ